Învățături

sf. Nicolae Velimirovici

6 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Editura Sophia/Editura Siluana

Cum saI raspundem lui Dumnezeu cu dragoste pentru dragoste si cum sa ne aratam vrednici de acest dar dumnezeiesc? Pentru aceasta exista o stiinta, care se cheama stiinta duhovniceasca. Aceasta este stiinta mai presus de toate celelalte stiinte, asa cum duhul de viata al lui Dumnezeu este mai presus de toate fapturile. Aceasta stiinta nu este de la om trupesc, ci de la Insusi Sfantul Duh al lui Dumnezeu. Insusi Daruitorul celui mai de pret dar ia invatat pe oameni cum sa se invredniceasca de acest dar. Daca doresti sa patrunzi aceasta luminoasa si dulce stiinta, binecuvantata fie dorinta ta!
Sfantul Nicolae Velimirovici"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori: sf. Nicolae Velimirovici
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 11x16.5 cm
ISBN: 978-973-136-762-0
Pagini: 96
Traducere: Adrian Tănăsescu‑Vlas

Editura Sophia/Editura Siluana

Cum să‐I răspundem lui Dumnezeu cu dragoste pentru dragoste și cum să ne arătăm vrednici de acest dar dumnezeiesc? Pentru aceasta există o știință, care se cheamă știința duhovnicească. Aceasta este știința mai presus de toate celelalte științe, așa cum duhul de viață al lui Dumnezeu este mai presus de toate făpturile. Această știință nu este de la om trupesc, ci de la Însuși Sfântul Duh al lui Dumnezeu. Însuși Dăruitorul celui mai de preț dar i‐a învățat pe oameni cum să se învrednicească de acest dar. Dacă dorești să pătrunzi această luminoasă și dulce știință, binecuvântată fie dorința ta!
Sfântul Nicolae Velimirovici

An aparitie 2020
Autori sf. Nicolae Velimirovici
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 11x16.5 cm
ISBN 978-973-136-762-0
Pagini 96
Traducere Adrian Tănăsescu‑Vlas

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll