Audiobook: Fiecare zi un dar de la Dumnezeu. 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului. Luna Aprilie

***

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Audiobook CD, 76 min.
Lectura: Gabriela si Cristi Iacob
Ilustratie muzicala: Vlad Cristian Ghinea


Numele autorului cartii Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu s-a pierdut in anonimat. Se cunoaste, in schimb, numele uneia dintre cele mai asidue si mai atente cititoare a acestei carti nimeni alta decat ultima tarina a Rusiei, Aleksandra Feodorovna. Primise cartea cu putin inainte de cumplitele evenimente care aveau sa se abata asupra Rusiei. Din momentul cand a descoperit-o, Aleksandra Feodorovna nu s-a mai despartit de ea pana la sfarsitul vietii.
Nu a fost o intamplare nici ca Aleksandrei Feodorovna i s-a oferit in dar cartea Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu. Fara indoiala, purtarea de grija dumnezeiasca este cea care a facut ca aceasta carte sa se afle printre cartile cu continut duhovnicesc pe care Familia Imperiala a reusit sa le ia in surghiun. Nu ne indoim ca pentru orice crestin aceasta scriere va fi un reazim si indrumar deopotriva de bun, la bine si la rau, ca pentru sfanta mucenita incoronata.

"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
Autori: ***
Editura: Sophia

Audiobook CD, 76 min. <br>Lectura: Gabriela si Cristi Iacob <br>Ilustratie muzicala: Vlad Cristian Ghinea <br> <br> <br>Numele autorului cartii „Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu” s-a pierdut în anonimat. Se cunoaste, în schimb, numele uneia dintre cele mai asidue si mai atente cititoare a acestei carti – nimeni alta decât ultima tarina a Rusiei, Aleksandra Feodorovna. Primise cartea cu putin înainte de cumplitele evenimente care aveau sa se abata asupra Rusiei. Din momentul când a descoperit-o, Aleksandra Feodorovna nu s-a mai despartit de ea pâna la sfârsitul vietii. <br>Nu a fost o întâmplare nici ca Aleksandrei Feodorovna i s-a oferit în dar cartea „Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu”. Fara îndoiala, purtarea de grija dumnezeiasca este cea care a facut ca aceasta carte sa se afle printre cartile cu continut duhovnicesc pe care Familia Imperiala a reusit sa le ia în surghiun. Nu ne îndoim ca pentru orice crestin aceasta scriere va fi un reazim si îndrumar deopotriva de bun, la bine si la rau, ca pentru sfânta mucenita încoronata. <br> <br>

Autori ***
Editura Sophia

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll