Binecuvântare, nu blestem

pr. Mihail Adeodatus Ungureanu

7 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Volumul intitulat: ""Binecuvantare, nu blestem"" este expresia constientizarii misiunii sacerdotale si se doreste a fi un instrument de reflectie pentru credinciosii mai ravnitori in a-si insusi cu temeinicie invataturile Bisericii ca sa le puna in practica. Prin intreaga misiune pastorala, parintele Adeodatus implineste cu prisosinta sfatul si indemnul Sfantului Ioan Gura de Aur care, la vremea sa, le spunea confratilor sai episcopi, sa se preocupe neincetat de invatatura preotilor si pastoritilor lor, propovaduind Evanghelia lui Hristos cu timp si fara timp. Iar pe preotii care vor sti carte, adauga sfantul, sa-i invete si ei pe pastoritii lor, prin cuvant, adica rostind predici si cateheze, prin scris si prin lucrarea faptelor bune.

Pr. prof. univ. dr. Petre Semen"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: pr. Mihail Adeodatus Ungureanu
Editura: Adeodatus
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-93263-1-2
Pagini: 70

Volumul intitulat: "Binecuvântare, nu blestem" este expresia conştientizării misiunii sacerdotale şi se doreşte a fi un instrument de reflecţie pentru credincioşii mai râvnitori în a-şi însuşi cu temeinicie învăţăturile Bisericii ca să le pună în practică. Prin întreaga misiune pastorală, părintele Adeodatus împlineşte cu prisosinţă sfatul şi îndemnul Sfântului Ioan Gură de Aur care, la vremea sa, le spunea confraţilor săi episcopi, să se preocupe neîncetat de învăţătura preoţilor şi păstoriţilor lor, propovăduind Evanghelia lui Hristos cu timp şi fără timp. Iar pe preoţii care vor şti carte, adaugă sfântul, să-i înveţe şi ei pe păstoriţii lor, prin cuvânt, adică rostind predici şi cateheze, prin scris şi prin lucrarea faptelor bune.

Pr. prof. univ. dr. Petre Semen

An aparitie 2014
Autori pr. Mihail Adeodatus Ungureanu
Editura Adeodatus
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-93263-1-2
Pagini 70

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll