Cuvinte sufletești

Carmen Sylva

29 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Editie ingrijita, introducere si ilustratii de Silvia Irina Zimmermann
 
Cine nu trece, de-a lungul unei vieti, prin zbucium sufletesc, deznadejde, indoiala, suferinta morala sau fizica si cine, cu o credinta nevestejita in Dumnezeu, nu scruteaza luminile si umbrele sufletului?
Meditand pe marginea Evangheliilor in clipe de cumpana sau de inaltare a spiritului, Carmen Sylva scrie despre taria, slabiciunea si desfatarea sufleteasca a omului, despre graiul inimii, despre blandete, bunatate si rabdare, dar si despre apusul vietii, cainta, rautate, viclesug. Eseurile religioase si rugaciunile primei regine a Romaniei sunt aproape necunoscute publicului larg. Dupa mai bine de un secol de la o prima traducere in romana, apar acum, in toata prospetimea si actualitatea lor, prin grija si dedicatia Silviei Irina Zimmermann.
Aceasta carte aduce lumii de azi un dar unic de incredere, statornicie si pace. TATIANA NICULESCU
 
Regina Elisabeta a Romaniei (Carmen Sylva) ne ofera in volumul Cuvinte sufletesti multe ganduri inaltatoare, de impacare sufleteasca, de curaj si incredere in Dumnezeu, in oameni si in viitor, cartea ei fiind o deosebit de frumoasa marturie a profundei spiritualitati crestine a primei noastre regine. SILVIA IRINA ZIMMERMANN
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Carmen Sylva
Editura: Humanitas
ISBN: 978-973-50-7492-0
Pagini: 124

<div>Ediţie îngrijită, introducere şi ilustraţii de Silvia Irina Zimmermann</div><div>&nbsp;</div><div>„Cine nu trece, de-a lungul unei vieți, prin zbucium sufletesc, deznădejde, îndoială, suferință morală sau fizică și cine, cu o credință neveștejită în Dumnezeu, nu scrutează luminile și umbrele sufletului?</div><div>Meditând pe marginea Evangheliilor în clipe de cumpănă sau de înălțare a spiritului, Carmen Sylva scrie despre tăria, slăbiciunea și desfătarea sufletească a omului, despre graiul inimii, despre blândețe, bunătate și răbdare, dar și despre apusul vieții, căință, răutate, vicleșug. Eseurile religioase și rugăciunile primei regine a României sunt aproape necunoscute publicului larg. După mai bine de un secol de la o primă traducere în română, apar acum, în toată prospețimea și actualitatea lor, prin grija și dedicația Silviei Irina Zimmermann.</div><div>Această carte aduce lumii de azi un dar unic de încredere, statornicie și pace.“ — TATIANA NICULESCU</div><div>&nbsp;</div><div>„Regina Elisabeta a României (Carmen Sylva) ne oferă în volumul <em>Cuvinte sufletești</em> multe gânduri înălţătoare, de împăcare sufletească, de curaj și încredere în Dumnezeu, în oameni și în viitor, cartea ei fiind o deosebit de frumoasă mărturie a profundei spiritualități creștine a primei noastre regine.“ — SILVIA IRINA ZIMMERMANN</div>

An aparitie 2022
Autori Carmen Sylva
Editura Humanitas
ISBN 978-973-50-7492-0
Pagini 124

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll