Doamna Păresimilor și cei șapte pantofi - carte cu CD

Tatiana Petrache, Ovidiu Gliga

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"SARBATORI MARI PENTRU CEI MICI Text: Tatiana Petrache Ilustratii: Ovidiu Gliga Doamna Paresimilor vine dintr o veche traditie bizantina, intalnita pretutindeni in Grecia si Asia Mica. Ea ne invata de ce postim si ce sarbatorim in fiecare duminica a Postului Mare. Secretul pantofilor ei? Doamna Paresimilor alearga atata in arena virtutilor, ca i se tocesc pantofii si in fiecare saptamana pierde cate unul. Cand ramane cu totul desculta, iata ca si Invierea bate la usa. Sa i urmam si noi pilda si sa ne ostenim dupa putere! Sa nu va mire aceasta povestire! Nu este decat un calendar hazliu al Postului Mare pentru cei mici. Post usor si binecuvantat! Contine CD - Teatru radiofonic produs de Scoala Copil Dorit in parteneriat cu Societatea Romana de Radiodifuziune."
(5.00) | (1 reviewuri)
Detalii despre produs:
Autori: Tatiana Petrache, Ovidiu Gliga
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia

SĂRBĂTORI MARI PENTRU CEI MICI

Text: Tatiana Petrache
Ilustrații: Ovidiu Gliga

Doamna Păresimilor vine dintr‑o veche tradiție bizantină, întâlnită pretutindeni în Grecia și Asia Mică. Ea ne învață de ce postim și ce sărbătorim în fiecare duminică a Postului Mare.
Secretul pantofilor ei? Doamna Păresimilor aleargă atâta în arena virtuților, că i se tocesc pantofii și în fiecare săptămână pierde câte unul. Când rămâne cu totul desculță, iată că și Învierea bate la ușă. Să‑i urmăm și noi pilda și să ne ostenim după putere!
Să nu vă mire această povestire! Nu este decât un calendar hazliu al Postului Mare pentru cei mici.
Post ușor și binecuvântat!

Conține CD - Teatru radiofonic produs de Școala Copil Dorit în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune.

Autori Tatiana Petrache, Ovidiu Gliga
Colectie Recomandari
Editura Sophia

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll