Hrana, credinţa şi postul. O călătorie sacră spre o sănătate mai bună

Rita Madeen

25 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Accentul se pune in acest volum pe importanta si respectul pe care omul contemporan nu-l mai acorda mesei. Masa nu mai reprezinta un ritual, nu mai reprezinta un moment in care membrii familiei se intalnesc si Ii multumesc lui Dumnezeu pentru cele primite si binecuvantate de El. Autoarea Rita Madden porneste in aceasta calatorie pentru o viata mai sanatoasa din toate punctele de vedere alaturi de cititor, avand ca temelie Traditia Ortodoxa. De aceea, desi cartea se recomanda a fi un ghid practic si modern de nutritie, vom avea placuta surpriza sa gasim numeroase citate ale Sfintilor Parinti ai Bisericii. Cartea contine si exercitii ce te responsabilizeaza pe tine, cel care citesti, sa faci anumite schimbari in viata ta, legate de sanatate, schimbari care o sa-ti fie de folos o viata intreaga. Pe langa informatiile referitoare la nutritie si mai ales cele referitoare la beneficiile postului, cartea pune accentul si pe bucuria de a face miscare. Per ansamblu, volumul invita la un stil de viata sanatos, complet si complext, ce se adreseaza atat trupului, cat mai ales sufletului."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2018
Autori: Rita Madeen
Editura: Doxologia
Format: 14x21.5 cm
ISBN: 978-606-666-681-7
Pagini: 248

Accentul se pune în acest volum pe importanța și respectul pe care omul contemporan nu-l mai acordă mesei. Masa nu mai reprezintă un ritual, nu mai reprezintă un moment în care membrii familiei se întâlnesc și Îi multumesc lui Dumnezeu pentru cele primite și binecuvântate de El. Autoarea Rita Madden pornește în această călătorie pentru o viață mai sănătoasă din toate punctele de vedere alături de cititor, având ca temelie Tradiția Ortodoxă. De aceea, deși cartea se recomandă a fi un ghid practic și modern de nutriție, vom avea placuta surpriză să găsim numeroase citate ale Sfinților Părinți ai Bisericii. Cartea conține și exerciții ce te responsabilizează pe tine, cel care citești, să faci anumite schimbări în viața ta, legate de sănătate, schimbări care o să-ți fie de folos o viață întreagă. Pe lângă informațiile referitoare la nutriție și mai ales cele referitoare la beneficiile postului, cartea pune accentul și pe bucuria de a face mișcare.

Per ansamblu, volumul invită la un stil de viață sănătos, complet și complext, ce se adresează atât trupului, cât mai ales sufletului.

An aparitie 2018
Autori Rita Madeen
Editura Doxologia
Format 14x21.5 cm
ISBN 978-606-666-681-7
Pagini 248

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll