Limonariul sau livada duhovniceasca

Acest produs nu este momentan in stoc!

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"Citind aceasta carte, crestinul invata cat de importanta este purificarea de patimile inrobitoare prin sadirea si dezvoltarea virtutilor morale. Limonariul ii incurajeaza pe pacatosi sa se pocaiasca, pentru ca Dumnezeul nostru, Care vrea sa locuiasca in inimile oamenilor, poate ""si din pietre sa-i ridice fii lui Avraam"" (Lc. 3, 8) si poate sa faca ""din pagani mucenici"", cum zice o cantare liturgica. Lectura acestei carti ajuta la educarea sau imbunatatirea vietii crestinului care, cu usurinta, invata de la atletii lui Hristos stilul vietii lor ceresti. Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Editura: Reintregirea
Format: 15.5x24 cm
ISBN: 978-606-509-258-7
Pagini: 258

Citind aceasta carte, crestinul invata cat de importanta este purificarea de patimile inrobitoare prin sadirea si dezvoltarea virtutilor morale. Limonariul ii incurajeaza pe pacatosi sa se pocaiasca, pentru ca Dumnezeul nostru, Care vrea sa locuiasca in inimile oamenilor, poate "si din pietre sa-i ridice fii lui Avraam" (Lc. 3, 8) si poate sa faca "din pagani mucenici", cum zice o cantare liturgica. Lectura acestei carti ajuta la educarea sau imbunatatirea vietii crestinului care, cu usurinta, invata de la atletii lui Hristos stilul vietii lor ceresti.

Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei

An aparitie 2014
Editura Reintregirea
Format 15.5x24 cm
ISBN 978-606-509-258-7
Pagini 258

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll