Părintele Arsenie Papacioc - Cuvintele unui apostol al iubirii

Arsenie Papacioc

40 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Editie alcatuita de Alpetri Sorin

In aceasta carte invataturile parintelui Arsenie Papacioc au fost organizate pe diferite teme.
Vei intalni cuvantul adevarului, cuvantul inimii, cuvantul vibrant, cuvantul indrumator, cuvantul datator de nadejde, cuvantul...
Sunt sigur ca si tu, cititorule, vei gasi cuvantul de care ai nevoie
Sorin Alpetri

Daca poti acum si nu vei vrea, va veni vremea cand vei vrea si nu vei mai putea.
Sa stiti ca, dupa ce veti ajunge la capatul vietii, mai este un drumet care merge mai departe: sufletul.
Acum ascultati: pentru toate pacatele omului Dumnezeu a randuit doua judecati. Ori aici, cu lacrimi la duhovnic, care te intelege, si pacatele de care te pocaiesti nu se mai au in vedere la judecata cea mare, unde nu te va mai judeca mila Lui, ci dreptatea Lui.
Deci, va pun inainte apa si foc; alegeti pe care voiti
Mai ales nu va descurajati. Aici sunt toata lupta subtila a sfintelor noastre paterice si o mare taina a vietii duhovnicesti, de a ne ridica, de a nu ramane sub piatra grea si ingrozitoare a caderii. Cuvant mare va spun: in ordinea cea mai duhovniceasca nici nu mai exista cadere, exista numai ridicare.
Parintele Arsenie Papacioc
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: Arsenie Papacioc
Editura: Sophia
Format: 16X23
ISBN: 978-973-136-871-9
Pagini: 358

<div>Ediție alcătuită de Alpetri Sorin<br><br>În această carte învățăturile părintelui Arsenie Papacioc au fost organizate pe diferite teme.<br>Vei întâlni cuvântul adevărului, cuvântul inimii, cuvântul vibrant, cuvântul îndrumător, cuvântul dătător de nădejde, cuvântul...<br>Sunt sigur că și tu, cititorule, vei găsi cuvântul de care ai nevoie<br>Sorin Alpetri<br><br>„Dacă poți acum și nu vei vrea, va veni vremea când vei vrea și nu vei mai putea.<br>Să știți că, după ce veți ajunge la capătul vieții, mai este un drumeț care merge mai departe: sufletul.”<br>„Acum ascultați: pentru toate păcatele omului Dumnezeu a rânduit două judecăți. Ori aici, cu lacrimi la duhovnic, care te înțelege, și păcatele de care te pocăiești nu se mai au in vedere la judecata cea mare, unde nu te va mai judeca mila Lui, ci dreptatea Lui.<br>Deci, vă pun înainte apă și foc; alegeți pe care voiți”<br>„Mai ales nu vă descurajați. Aici sunt toată lupta subtilă a sfintelor noastre paterice și o mare taină a vieții duhovnicești, de a ne ridica, de a nu rămâne sub piatra grea și îngrozitoare a căderii. Cuvânt mare vă spun: în ordinea cea mai duhovnicească nici nu mai există cădere, există numai ridicare.”<br>Părintele Arsenie Papacioc</div>

An aparitie 2022
Autori Arsenie Papacioc
Editura Sophia
Format 16X23
ISBN 978-973-136-871-9
Pagini 358

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll