Piatra din capul unghiului - arhitectură sacră, de la Brâncoveanu până azi

Augustin Ioan

22 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Prin bunavointa Editurii Doxologia si a ingrijitorului colectiei, teologul si prietenul Mihail Neamtu, carora le sunt recunoscator, reunesc aici trei texte despre cum era, cum este si cum ar putea sa fie arhitectura crestina, indeosebi cea ortodoxa. Constrans de spatiul tipografic, am gasit ca acestea trei reflecta mai bine cate, multe, am cercetat despre spatiul sacru si arhitectura religioasa si pe care le-am incastrat in proiectele a doua catedrale (una, cea de la Arges, infaptuita deja si premiata in 2017 de Academia Romana) si a mult mai multor biserici, dar si in paginile catorva carti anterioare, dintre care una, Sacred Space, s-a publicat in SUA in 2003."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2020
Autori: Augustin Ioan
Editura: Doxologia
Format: 11X16 cm
ISBN: 978-606-666-839-2
Pagini: 188

Prin bunăvoința Editurii Doxologia și a îngrijitorului colecției, teologul și prietenul Mihail Neamțu, cărora le sunt recunoscător, reunesc aici trei texte despre cum era, cum este și cum ar putea să fie arhitectura creștină, îndeosebi cea ortodoxă. Constrâns de spațiul tipografic, am găsit că acestea trei reflectă mai bine câte, multe, am cercetat despre spațiul sacru și arhitectura religioasă și pe care le-am încastrat în proiectele a două catedrale (una, cea de la Argeș, înfăptuită deja și premiată în 2017 de Academia Română) și a mult mai multor biserici, dar și în paginile câtorva cărți anterioare, dintre care una, Sacred Space, s-a publicat în SUA în 2003.

An aparitie 2020
Autori Augustin Ioan
Editura Doxologia
Format 11X16 cm
ISBN 978-606-666-839-2
Pagini 188

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll