Se colindă Cerurile - CD

***

27 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"CD audio

Colindul traditional romanesc, marcat de tonalitatea muzicii populare, are un mesaj care ne-a insotit fiecaruia iernile copilariei, dar ii lipseste acea bogatie si profunzime teologica. Cercetatorul atent al melosului si, mai ales, al mesajului dus de cetele de colindatori, din casa in casa, va gasi, cu siguranta, temele biblice unificatoare ale celor doua dimensiuni ale colindului (folcloric si teologic), dar forma in care ele sunt redate converge spre spatiul ludic al Sarbatorilor de iarna si nu spre cel al teologiei sacramentale. Acest gol este umplut, iata, de aparitia primului CD cu colinde teologice pentru Sarbatorile de iarna - Se colinda cerurile - care contine compozitii proprii in prima auditie absoluta, semnate (muzica si versurile) si interpretate de Protos dr. Vasile Birzu (asistent univ. la Facultatea de Teologie din Sibiu)."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2013
Autori: ***
Editura: Ecclesiast

CD audio <br> <br>Colindul tradiţional românesc, marcat de tonalitatea muzicii populare, are un mesaj care ne-a însoţit fiecăruia iernile copilăriei, dar îi lipseşte “acea bogăţie şi profunzime teologică”. Cercetătorul atent al melosului şi, mai ales, al mesajului dus de cetele de colindători, din casă în casă, va găsi, cu siguranţă, temele biblice unificatoare ale celor două dimensiuni ale colindului (folcloric şi teologic), dar forma în care ele sunt redate converge spre spaţiul ludic al Sărbătorilor de iarnă şi nu spre cel al teologiei sacramentale. Acest gol este umplut, iată, de apariţia primului CD cu colinde teologice pentru Sărbătorile de iarnă - “Se colindă cerurile” - care conţine “compoziţii proprii în primă audiţie absolută”, semnate (muzica şi versurile) şi interpretate de Protos dr. Vasile Bîrzu (asistent univ. la Facultatea de Teologie din Sibiu).

An aparitie 2013
Autori ***
Editura Ecclesiast

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll