Sfânta Pașa din Sarov, cea nebună pentru Hristos. Sfinte și nevoitoare de la Diveevo

15 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Manastirea Diveevo unul dintre cele mai venerate locuri sfinte din Rusia, binecuvantat de Sfantul Serafim din Sarov si umbrit de ocrotirea Maicii lui Dumnezeu a dat lumii multe cuvioase si mucenice, care au stralucit cu sfintenia vietii lor, cu inaintevederea si cu minunile, povatuind pe calea mantuirii nenumarati crestini. In randul acestora, Sfanta Pasa din Sarov a carei viata este tradusa acum pentru intaia oara in romaneste e socotita printre cele mai de seama nevoitoare. |ntre sfintele nebune pentru Hristos, Pasa din Sarov a ramas pana astazi poate cea mai iubita de crestinii rusi, multe intamplari legate de inaintevederea ei fiind consemnate pana si de gazetele vremii. Canonizata de Biserica in anul 2004, isi are moastele la Diveevo si continua sa veseleasca inimile credinciosilor cu ocrotirea si mijlocirea sa catre Dumnezeu. Acest volum infatiseaza cititorului doritor sa afle cat de minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui viata, nevointele si harismele Sfintei Pasa si multor altor sfinte femei care au impodobit cu petrecerea lor duhovniceasca Manastirea Diveevo."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2018
Autori:
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑631-9
Pagini: 104
Traducere: Gheorghiță Ciocioi

Mănăstirea Diveevo – unul dintre cele mai vene­rate locuri sfinte din Rusia, binecuvântat de Sfântul Serafim din Sarov și umbrit de ocrotirea Maicii lui Dumnezeu – a dat lumii multe cuvioase și mucenice, care au strălucit cu sfințenia vieții lor, cu înainte‐vederea și cu minunile, povățuind pe calea mântuirii nenumărați creștini. În rândul acestora, Sfânta Pașa din Sarov – a cărei viață este tradusă acum pentru întâia oară în românește – e socotită printre cele mai de seamă nevoitoare.
|ntre sfintele nebune pentru Hristos, Pașa din Sarov a rămas până astăzi poate cea mai iubită de creștinii ruși, multe întâmplări legate de înainte‐vederea ei fiind consemnate până și de gazetele vremii. Canonizată de Biserică în anul 2004, își are moaștele la ­Diveevo și continuă să veselească inimile credincioșilor cu ocrotirea și mijlocirea sa către Dumnezeu.
Acest volum înfățișează cititorului doritor să afle cât de minunat este Dumnezeu în­tru sfinții Lui viața, nevoințele și harismele Sfintei Pașa și multor altor sfinte femei care au împodobit cu petrecerea lor duhovniceas­­că Mănăstirea Diveevo.

An aparitie 2018
Autori
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑631-9
Pagini 104
Traducere Gheorghiță Ciocioi

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll