Sfântul Columba al Ionei. Grabnicul tămăduitor și izbăvitorul de vrăjitorii. Viaţa, minuni, rugăciuni

sf. Columba al Ionei

20 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Prin toate minunile sale, Sfantul Columba le-a iesit si le iese in intampinare semenilor, slujindu-ne pe toti si straduindu-se sa ne castige pentru Patria cea de Sus. Cu ajutorul lui Dumnezeu el a preschimbat apa de izvor in vin spre a se putea sluji jertfa euharistica, a rostit nenumarate prorocii care toate s-au implinit la vremea lor, i-a vadit pe ce-i care minteau lui Dumnezeu si pe cat s-a putut i-a indrumat pe calea cea buna, manuscrisele copiate de el au cazut in apa si au ramas neatinse de puterea acestei stihii vreme indelungata, iar un cutit binecuvantat de el si-a pierdut puterea de a mai taia vreodata. Tot el a fost vazut de mai multi ucenici stralucind intru slava luminii ceresti, a indulcit roadele amare ale unui pom, a scos din robie, a inmultit cu masura averi numai prin puterea binecuvantarii sale, a impacat-o si a indreptat-o pe o sotie care se lepada de dragostea sotului sau din pricina ca era urat, a imblanzit furtunile de pe mare numai prin cuvant, a tamaduit boli incurabile, a biruit puterea vrajitoriilor, i-a infrant pe draci, a stavilit ciuma, a izbavit din morti napraznice, a preschimbat apele vatamatoare in ape vindecatoare, pe langa toate acestea savarsind cu dar prorocesc nenumarate alte semne dumnezeiesti.
La rugamintea unui ucenic apropiat, Sfantul Columba a destainuit despre sine, ca si cum ar fi vorbit despre altul: Sunt unii, macar ca foarte putini, care sunt invredniciti de harul dumnezeiesc sa vada cu totul limpede si deosebit toata intinderea lumii si sa imbratiseze inlauntrul puterii mintii lor in chip minunat largita marginile cele mai departate ale cerurilor si ale pamantului in aceeasi clipa, ca si cum toate ar fi luminate de o singura raza de soare.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: sf. Columba al Ionei
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-813-9
Pagini: 208
Traducere: Laura Cociş

Prin toate minunile sale, Sfântul Columba le-a ieşit şi le iese în întâmpinare semenilor, slujindu-ne pe toţi şi străduindu-se să ne câştige pentru Patria cea de Sus. Cu ajutorul lui Dumnezeu el a preschimbat apa de izvor în vin spre a se putea sluji jertfa euharistică, a rostit nenumărate prorocii care toate s-au împlinit la vremea lor, i-a vădit pe ce-i care minţeau lui Dumnezeu şi pe cât s-a putut i-a îndrumat pe calea cea bună, manuscrisele copiate de el au căzut în apă şi au rămas neatinse de puterea acestei stihii vreme îndelungată, iar un cuţit binecuvântat de el şi-a pierdut puterea de a mai tăia vreodată. Tot el a fost văzut de mai mulţi ucenici strălucind întru slava luminii cereşti, a îndulcit roadele amare ale unui pom, a scos din robie, a înmulţit cu măsură averi numai prin puterea binecuvântării sale, a împăcat-o şi a îndreptat-o pe o soţie care se lepăda de dragostea soţului său din pricină că era urât, a îmblânzit furtunile de pe mare numai prin cuvânt, a tămăduit boli incurabile, a biruit puterea vrăjitoriilor, i-a înfrânt pe draci, a stăvilit ciuma, a izbăvit din morţi năpraznice, a preschimbat apele vătămătoare în ape vindecătoare, pe lângă toate acestea săvârşind cu dar prorocesc nenumărate alte semne dumnezeieşti.
La rugămintea unui ucenic apropiat, Sfântul Columba a destăinuit despre sine, ca și cum ar fi vorbit despre altul: „Sunt unii, măcar că foarte puţini, care sunt învredniciţi de harul dumnezeiesc să vadă cu totul limpede şi deosebit toată întinderea lumii şi să îmbrăţişeze înlăuntrul puterii minţii lor în chip minunat lărgită marginile cele mai depărtate ale cerurilor şi ale pământului în aceeaşi clipă, ca şi cum toate ar fi luminate de o singură rază de soare”.

An aparitie 2022
Autori sf. Columba al Ionei
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-813-9
Pagini 208
Traducere Laura Cociş

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll