Sfântul Spiridon al Trimitundei. Viața și minunile

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"De multe ori, dintre minunile savarsite de sfintii Boisericii multi dintre credinciosi le cunosc doar pe cele relatate in Proloage sau MIneie. Sunt minuni pe care le aud pomenite in predici in mod repetat, la praznicele sfintilor. Exista insa o mare multime de minuni care, din diferite motive, nu au fost consemnate. Exista insa si o alta multime, mult mai mica, a minunilor care, desi au fost scrise, nu au avut parte de atentia acordata celor din vechile scrieri aghiografice. Cartea de fata ne ajuta sa cunoastem harismele de care s-a invrednicit Sfantul Spiridon al Trimitundei, marele facator de minuni, ale carui sfinte moaste sunt intregi si neputrezite de mai mult de saisprezece veacuri."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori:
Editura: Areopag
Format: 10.5x16.5 cm
ISBN: 978-606-9678-22-0
Pagini: 144

De multe ori, dintre minunile săvârșite de sfinții Boisericii mulți dintre credincioși le cunosc doar pe cele relatate în Proloage sau MIneie. Sunt minuni pe care le aud pomenite în predici în mod repetat, la praznicele sfinților. Există însă o mare mulțime de minuni care, din diferite motive, nu au fost consemnate. Există însă și o altă mulțime, mult mai mică, a minunilor care, deși au fost scrise, nu au avut parte de atenția acordată celor din vechile scrieri aghiografice. Cartea de față ne ajută să cunoaștem harismele de care s-a învrednicit Sfântul Spiridon al Trimitundei, marele făcător de minuni, ale cărui sfinte moaște sunt întregi și neputrezite de mai mult de șaisprezece veacuri.

An aparitie 2022
Autori
Editura Areopag
Format 10.5x16.5 cm
ISBN 978-606-9678-22-0
Pagini 144

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll