Spre ziua cea neînserată. Viaţa Elisabethei Behr-Sigel (1907-2005)

Olga Lossky

32 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Unul dintre primii martori ai Evangheliei, pe care i-am intalnit pe vremea cand incercam sa devin crestin, a fost Elisabeth Behr-Sigel. In ciuda indelungatei nostre prietenii si a angajamentului comun in numeroase initiative, nu am inteles pe deplin amploarea destinului sau decat dupa ce am citit cartea de fata. Olga Lossky - descendenta a unui neam ilustru (strabunicul ei, Vladimir Lossky, la randul lui fiul unui remarcabil filozof religios, a fost un teolog de geniu)- a evocat cu tandrete si umor bogatia unui destin, in ciuda, sau poate tocmai datorita tineretii ei. Autoarea ne ofera o biografie nascuta dintr-un dialog constant cu Elisabeth si intemeiat pe scoaterea la lumina a unei intregi corespondente. In aceasta lucrare, Elisabeth Behr-Sigel apare ca o sfanta ortodoxa a timpurilor moderne, care fiind mereu pasionata de Dumnezeu a devenit capabila sa aduca marturie inca din aceasta viata despre realitatea Invierii si a Imparatieie Cerurilor."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2014
Autori: Olga Lossky
Editura: Renasterea
Format: 13.5x20 cm
ISBN: 978-606-607-111-6
Pagini: 464

Unul dintre primii martori ai Evangheliei, pe care i-am întâlnit pe vremea când încercam să devin creştin, a fost Elisabeth Behr-Sigel. În ciuda îndelungatei nostre prietenii şi a angajamentului comun în numeroase iniţiative, nu am înţeles pe deplin amploarea destinului său decât după ce am citit cartea de faţă. Olga Lossky - descendentă a unui neam ilustru (străbunicul ei, Vladimir Lossky, la rândul lui fiul unui remarcabil filozof religios, a fost un teolog de geniu)- a evocat cu tandreţe şi umor bogăţia unui destin, în ciuda, sau poate tocmai datorită tinereţii ei. Autoarea ne oferă o biografie născută dintr-un dialog constant cu Elisabeth şi întemeiat pe scoaterea la lumină a unei întregi corespondenţe.
În această lucrare, Elisabeth Behr-Sigel apare ca o sfântă ortodoxă a timpurilor moderne, care fiind mereu pasionată de Dumnezeu a devenit capabilă să aducă mărturie încă din această viaţă despre realitatea Învierii şi a Împăraţieie Cerurilor.

An aparitie 2014
Autori Olga Lossky
Editura Renasterea
Format 13.5x20 cm
ISBN 978-606-607-111-6
Pagini 464

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll