Stareța Rahila, mângâietoarea celor deznădăjduiți. Bucătăria cu îngeri

arhim Serghei Lebedev

18 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Colectia Materikon Editura Sophia / Editura Ileana Anevoie este sa zugravesti in cuvant credinta vie si atotcuprinzatoarea dragoste intruchipate in marea calauzitoare, neuitata maica Rahila din Manastirea Mantuitorului de la Borodino! Stareta primea norodul indurerat in chilia ei si, grabnica mangaietoare, calauzea sufletele necajite pe calea mantuirii. Inzestrata cu darul inaintevederii si al patrunderii duhovnicesti, stravedea sufletul celor ce veneau la dansa si intreaga lor viata, nu numai din prezent, ci si din viitor. Atatea lacrimi a sters maica Rahila de pe fata celor indurerati, incat se poate spune fara indoiala ca, de ar fi adunate laolalta, s-ar umple toate chiliile in care a vietuit de a lungul timpului in manastire. De aceea o numeau toti scumpa noastra maica mangaietoare, indrumatoare si ajutatoare. Pentru toti cei care o cinstesc, pentru toti cei pe care i a intarit si i a asezat pe calea cea dreapta a vietuirii crestine, este, desigur, de mare folos sa cunoasca mai multe despre aceasta viata inchinata in intregime lui Hristos si intaririi celor sovaitori in credinta. Editia de fata reprezinta reeditarea volumului ""Bucataria cu ingeri. Stareta Rahila, vazatoarea cu duhul"" aparut la Editura Sophia si Editura Ileana in 2016."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2021
Autori: arhim Serghei Lebedev
Colectie: Recomandari
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-820-7
Pagini: 184
Traducere: Anca Sârbulescu

Colecția Materikon

Editura Sophia / Editura Ileana

Anevoie este să zu­grăveşti în cuvânt credinţa vie şi atotcuprinzătoarea dragoste întruchipate în marea călăuzitoare, neuitata maică Rahila din Mănăstirea Mântuitorului de la Borodino!
Stareţa primea norodul îndurerat în chilia ei şi, grabnică mângâietoa­re, călăuzea sufletele necăjite pe calea mântuirii. Înzestrată cu darul înaintevederii şi al pă­trunderii duhovniceşti, străvedea sufletul celor ce veneau la dânsa şi întreaga lor viaţă, nu nu­mai din prezent, ci şi din viitor.
Atâtea lacrimi a şters maica Rahila de pe faţa celor îndureraţi, încât se poate spune fără îndoia­lă că, de ar fi adunate laolaltă, s-ar umple toate chiliile în care a vieţuit de‑a lungul timpului în mănăstire. De aceea o numeau toţi „scumpa noastră maică mângâietoare, îndrumătoare şi aju­tătoare”.
Pentru toţi cei care o cinstesc, pentru toţi cei pe care i‑a întărit şi i‑a aşezat pe calea cea dreaptă a vieţuirii creştine, este, desigur, de ma­re folos să cunoască mai multe despre această viaţă închinată în întregime lui Hristos şi întăririi celor şovăitori în credinţă.

Ediția de față reprezintă reeditarea volumului "Bucătăria cu îngeri. Stareța Rahila, văzătoarea cu duhul" apărut la Editura Sophia și Editura Ileana în 2016.

An aparitie 2021
Autori arhim Serghei Lebedev
Colectie Recomandari
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978-973-136-820-7
Pagini 184
Traducere Anca Sârbulescu

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll