Statul profund în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul asupra democrației

Peter Dale Scott

55 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Cand istoria intelectuala autentica a erei noastre se va scrie, Peter Dale Scott va fi onorat pentru viziunea si onestitatea sa. Si in Statul profund in America, Scott vede realitatea cu precizie, inteligenta si integritate curajoasa, avertizandu-ne inca o data asupra iluziilor letale. Aceasta este una dintre cele mai importante carti ale vremurilor in care traim. Roger Morris, autor al Richard Milhous Nixon: The Rise of an American Politician"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2019
Autori: Peter Dale Scott
Editura: Anacronic
Format: 14.5x22 cm
ISBN: 978-606-94128-1-7
Pagini: 366

„Când istoria intelectuală autentică a erei noastre se va scrie, Peter Dale Scott va fi onorat pentru viziunea și onestitatea sa. Și în Statul profund în America, Scott vede realitatea cu precizie, inteligență și integritate curajoasă, avertizându-ne încă o dată asupra iluziilor letale. Aceasta este una dintre cele mai importante cărți ale vremurilor în care trăim.” —Roger Morris, autor al Richard Milhous Nixon: The Rise of an American Politician

An aparitie 2019
Autori Peter Dale Scott
Editura Anacronic
Format 14.5x22 cm
ISBN 978-606-94128-1-7
Pagini 366

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll