Viața și paraclisul Sfântului Cuvios Efrem Katunakiotul (1912-1998)

***

14 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Cel de-al treilea volum al colectiei Athos este dedicat Sfantului Cuvios Efrem din pustia Katounakia a Sfantului Munte. Monah, duhovnic intelept, lucrator si invatator al Rugaciunii inimii mai mult de 50 de ani, Cuviosul Efrem a fost unul dintre ucenicii apropiati ai marelui pustnic athonit Sfantul Iosif Isihastul, care a contribuit esential la innoirea vietii duhovnicesti din Muntele Athos in secolul al XX-lea.

Volumul cuprinde Viata Sfantului, Sinaxarul, Invataturi alese si Canonul paraclis si este impodobit cu gravuri athonite si cu fotografii de epoca. Psalmii si Evanghelia din Canonul paraclis au fost traduse dupa textul normativ al Septuagintei in Biserica Ortodoxa Soborniceasca, iar Irmoasele, Podobiile si Stihirile dupa cele mai precise texte imnografice moderne.

Troparul Sfantului Efrem Katounakiotul

Stralucitoare faclie a rugaciunii mintii, salasluitorule al Katounakiei si lumina a Sfantului Munte, care i-ai luminat pe toti cu virtutile tale si ai urcat la inaltimile indumnezeirii, dumnezeiescule Efreme, nu inceta sa te rogi lui Hristos pentru noi.
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2022
Autori: ***
Editura: Iona
Format: 10x15 cm
Pagini: 72

<div>Cel de-al treilea volum al colecției Athos este dedicat Sfântului Cuvios Efrem din pustia Katounakia a Sfântului Munte. Monah, duhovnic înțelept, lucrător și învățător al Rugăciunii inimii mai mult de 50 de ani, Cuviosul Efrem a fost unul dintre ucenicii apropiați ai marelui pustnic athonit Sfântul Iosif Isihastul, care a contribuit esențial la înnoirea vieții duhovnicești din Muntele Athos în secolul al XX-lea.</div><div><br></div><div>Volumul cuprinde Viața Sfântului, Sinaxarul, Învățături alese și Canonul paraclis și este împodobit cu gravuri athonite și cu fotografii de epocă. Psalmii și Evanghelia din Canonul paraclis au fost traduse după textul normativ al Septuagintei în Biserica Ortodoxă Sobornicească, iar Irmoasele, Podobiile și Stihirile după cele mai precise texte imnografice moderne.</div><div><br></div><div>Troparul Sfântului Efrem Katounakiotul</div><div><br></div><div>Strălucitoare făclie a rugăciunii minții, sălășluitorule al Katounakiei și lumină a Sfântului Munte, care i-ai luminat pe toți cu virtuțile tale și ai urcat la înălțimile îndumnezeirii, dumnezeiescule Efreme, nu înceta să te rogi lui Hristos pentru noi.</div>

An aparitie 2022
Autori ***
Editura Iona
Format 10x15 cm
Pagini 72

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll