Vivi si copacul roditor

Dana Cristina Maier, Cristina Barsony

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"Era o zi calda de vara. Soarele stralucea puternic pe cerul albastru cum doar in putine locuri ti-e dat sa vezi. Totul se petrecea intr-o padure uriasa si deasa de la poalele unui deal. Erau atat de multi copaci incat cu greu mai desluseai o carare pe care s-o urmezi. Aici, traia o veverita, pe nume VIVI. Avea copacul ei, un piersic. Era singurul piersic din intreaga padure. Copacul facea fructe o data la doi ani, zemoase si foarte gustoase. (...) In curand isi facura aparitia alte doua veverite, Rita si Codita. Fara s-o deranjeze pe surata lor din padure, se asezara. - Sss! spuse grijulie Codita."
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2013
Autori: Dana Cristina Maier, Cristina Barsony
Editura: Via
Format: 17 x 23 cm
Pagini: 32

Era o zi caldă de vară. Soarele strălucea puternic pe cerul albastru cum doar în puține locuri ți-e dat să vezi. Totul se petrecea într-o pădure uriașă și deasă de la poalele unui deal. Erau atât de mulți copaci încât cu greu mai deslușeai o cărare pe care s-o urmezi.
Aici, trăia o veveriță, pe nume VIVI. Avea copacul ei, un piersic. Era singurul piersic din întreaga pădure. Copacul făcea fructe o dată la doi ani, zemoase și foarte gustoase. (...)

În curând își făcură apariția alte două veverițe, Riță și Codiță. Fără s-o deranjeze pe surata lor din pădure, se așezară.
- Șșș! spuse grijulie Codiță.

An aparitie 2013
Autori Dana Cristina Maier, Cristina Barsony
Editura Via
Format 17 x 23 cm
Pagini 32

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll